Allt fantastiskt du kan bli – en underbar barnbok 

Om det är någonting som de flesta barn drömmer om så är det framtiden. Vad ska dem bli när de blir stora? Kanske en doktor, superhjälte eller musiker? Det kan endast framtiden påvisa, men i denna fantastiska bilderbok får i alla fall samtliga barn tillåtelse att drömma…

Allt fantastiskt du kan bli

Kort fakta om boken 

  • Skriven av Emily Winfield Martin.
  • Originaltitel: the Wonderful Things You Will Be.
  • Översatt till svenska av Lena Sjöberg.
  • Utgiven år 2017.
  • Förlag: Brombergs.
  • Antal sidor: 32 stycken.
  • Passar barn i åldern 3–6 år.

Handling

Efter att ha legat 52 veckor på New York Times Bestseller List och sålt i över 270 000 exemplar på den amerikanska marknaden, har denna fantastiska bilderbok äntligen översatts till svenska. En av dem kanske finaste och mest eftertraktade översättningar på flera år.

I Allt fantastiskt du kan bli har Emily Winfield Martin satt barnen i fokus och låtit dem göra vad dem gör bäst – att drömma. Om framtiden. Det blir en magisk upplevelse där det målas upp bilder om hur barnets framtid skulle kunna se ut.

Något som är väldigt fint med denna bok är att den är inkluderande och innehåller något för alla. Oavsett om man drömmer om att bli en doktor, superhjälte eller musiker i framtiden.

Språk och illustrationer

Boken är skriven på rimmad vers, vilket gör den väldigt lättläst och medryckande för såväl liten som stor. Översättningen av Lena Sjöberg är verkligen ett mästerverk. De rytmiska texterna ackompanjeras även med vackra, nästan gammaldags illustrationer i pastella nyanser.

Beställ kostnadsfria barnböcker

Om du och ditt barn vill läsa fler böcker som är lika läsvärda som Allt fantastiskt du kan bli, kan du med fördel beställa hem något av våra kostnadsfria bokpaket.

Det enda du behöver göra är att välja ett bokpaket som stämmer bäst överens med ditt barns ålder – 0-3 år, 3-6 år, 6-9 år eller 9-12 år – och sedan är det bara att vänta tills ditt bokpaket dyker upp i brevlådan.

Glöm inte heller att läsa våra tidigare artiklar där vi tipsar och recenserar fler spännande barnböcker som passar barn i alla åldrar.

2019-01-07T10:28:42+00:00