Om oss2020-07-07T12:42:25+00:00

Om oss

Barnens Böcker är en del av Barnens Bokklubb. När du tecknar ett medlemskap här blir du medlem i Barnens Bokklubb.

Barnens Bokklubb är Sveriges största bokklubb för barn. Initiativtagare var Marianne von Baumgarten-Lindberg och ända sedan starten 1977 har målsättningen varit att förmedla barnböcker av högsta kvalitet. Astrid Lindgren var med från början och gav sitt stöd till Barnens Bokklubb och hon pratade mycket om hur viktigt det är med högläsning och sagoberättande för barn. Barnens Bokklubb ägs idag av Norstedts Förlagsgrupp AB.

  • I Barnens Bokklubb prenumererar ni på utvalda bokpaket för en specifik åldersgrupp. Om det är något paket ni inte vill ha kan ni enkelt tacka nej, via vår sajt, telefon eller sms.
  • Ni får vår medlemstidning 14 ggr/år där vi presenterar ert aktuella utvalda bokpaket. I tidningen hittar ni fler utvalda böcker, erbjudanden, reportage och fakta kring barn och läsning.
  • Inga köpkrav – medlemskapet är gratis!

Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Visste du att det ges ut närmare 2 000 barn- och ungdomsböcker i Sverige? Varje år! Hos Barnens Bokklubb behöver du inte leta – du får de allra bästa barnböckerna noggrant utvalda av vår kunniga redaktion som skannar förlagens alla barnböcker och ungdomsböcker.

Våra bokpaket