Tores traktorskola – en fartfylld bilderbok 

Det finns få saker som är lika fascinerande för barn som traktorer. Något som händiga Tore anammar när han startar en alldeles egen traktorskola. Häng med på detta fartfyllda äventyr – det kommer du inte ångra!

Tores traktorskola

Kort fakta om boken  

  • Skriven av Emelie Andrén och Salla Savolainen.
  • Illustrationer av Salla Savolainen.
  • Formgivningar av Anna Goffe.
  • Utgiven år 2018.
  • Förlag: Rabén Sjögren.
  • Antal sidor: 26 stycken.
  • Passar barn i åldern 3–6 år.

Handling

Precis som många barn älskar Tore traktorer. Han gillar dem så pass mycket att han bestämmer sig för att starta sin alldeles egna traktorskola. För alla vill väl lära sig att köra en stor traktor, tänker Tore.

Och visst är det många som vill följa med – till och med korna och hönorna hänger på. Efter att han publicerat en annons för skolan i tidningen flockas även eleverna till Tores traktorskola. Det blir ett både roligt och fartfyllt äventyr.

Tore har också tur att uppslutningen varit så pass god, för när ett stort snöoväder dyker upp från ingenstans behövs alla. Tillsammans hjälp de åts att skyffla och ploga bort all nyfallen snö. Det kallar vi för teamwork!

Illustrationer och språk 

Det är många föräldrar som fått se Tores traktorskola bli sina traktorälskande barns nya favoritbok. Något som inte är konstigt med tanke på dess lättlästa text där även intressanta fakta flikas in emellanåt.

Även illustrationerna i denna fantastiska bok faller i kategorin bättre. Bilderna är så pass detaljerade att man hela tiden upptäcker nya små detaljer. Häftigt och välanpassat för den motorintresserade tjejen eller killen.

Beställ kostnadsfria böcker 

Om du och ditt barn vill läsa fler böcker som är lika spännande och intressanta som Tores traktorskola, kan du med fördel beställa hem något av våra kostnadsfria bokpaket. Välj enkelt det paket som bäst stämmer överens med ditt barns ålder och vänta därefter tills de nya böckerna dyker upp hemma i brevlådan!

Glöm inte heller att läsa våra tidigare artiklar där vi tipsar och recenserar fler spännande barnböcker som passar barn i alla åldrar.

2018-11-19T10:25:07+00:00