Veckans boktips – V5. 

Om du har besökt vår blogg tidigare, är du troligtvis medveten om att vi kontinuerligt recenserar och skriver om olika barnböcker. Från och med nu hade vi tänkt testa ett nytt upplägg där vi istället tipsar om 3–5 böcker i ett och samma inlägg. Hoppas ni gillar det!

Alla barnen säjer god natt 

Alla barnen sajer godnatt

I denna roliga bilderbok får vi hänga med en barnfamilj vid sängdags. Som alla föräldrar vet är det ju väldigt mycket som ska fixas och donas innan barnen är redo för sängen. Inte minst i denna tokiga familj som består av en otroligt stor syskonskara. Hur ska det gå? Kommer dem någonsin till sängs?

Kaj lär sig rida 

Kaj lär sig rida

Många barn fascineras av hästar och så gör även Kaj, huvudkaraktären i denna härliga bok. Kaj har ett så pass stort intresse av hästar att han bestämmer sig för att börja på ridskola. Ett både roligt och spännande äventyr som vi får följa med på. Förutom en fantastisk story får vi även ta del av intressanta fakta om hästar. Perfekt för nyfikna barn!

Fågelfesten

Fågelfesten

De flesta av oss vill passa in. Vi vill ha vänner och helst vill vi även kunna umgås med ”dem coola kidsen”. I denna fina bok får vi träffa två fladdermöss – Flapps och Mark – som kämpar med att passa in på ett kalas med fåglar. Åtminstone Flapps.

Beställ kostnadsfria böcker

Om du och ditt barn också vill läsa bilderböcker som är lika underhållande som ovanstående, är våra kostnadsfria bokpaket perfekta!

Hos oss på Barnens Böcker kan du nämligen enkelt välja ett bokpaket som passar barn i åldern 0–3 år, 3–6 år, 6–9 år eller 9–12 år och därefter är det bara att vänta på att dina kostnadsfria böcker dyker upp i brevlådan.

Glöm inte heller att läsa våra tidigare artiklar där vi tipsar och recenserar fler spännande barnböcker som passar barn i alla åldrar.

2019-01-28T10:04:05+00:00